Közérdekű adatok
Szervezeti, személyzeti adatok
Adatkezelési szabályzat
Adatkezelési tájékoztató
Adatvédelmi tájékoztató
Akadálymentesítési nyilatkozat 2020
Alapító okirat
Beiskolázási információk 2023-2024
Bizonyítványmásodlatok tájékoztató és eljárásrendje
Bizonyítványmásodlatok kiadásának rendje - kérelem
Bizonyítványmásodlatok kiadásának rendje - kérelem NMH
Jelentkezési lap nappali képzés 8. évfolyam után
Jelentkezési lap felnőtt képézésekhez
Házirend 2023/2024
HSZC-Corvin-bemutató 2022-2023
HSZC Corvin munkaterv 2024-2025
HSZC-Corvin-Kalmár-SZMSZ 2023-2024
Közzétételi lista 2023/24
Panaszkezelési eljárásrend
Törzskönyvi kivonat 2021
Corvin-Kalmár Nevelési program 2023-2024
Corvin-Kalmár Tanulói jogviszonyosak képzési programja 2023-2024
Corvin - Kalmár Felnőtt oktatás képzési programja 2023-2024
Corvin - Kalmár PK képzések képzési programja 2023-2024.
Tűzvédelmi szabályzat 2023
HSZC Corvin - Munkavédelmi szabályzat
Tevékenységre, működésre vonatkozó adatok
Gazdálkodási adatok
Előzetes tudás beszámítása
Bemeneti_tananyag_kereskedelmi _értékesító.pdf
bemeneti mérés tananyaga -turizmus-vendéglátás ágazatban2.pdf
Bemeneti mérés tananyaga Divatszabo_f0e1f6afd3.zip
Bemeneti mérés tananyaga Faipar_8b48d68912.zip
Bemeneti mérés tananyaga Gepeszet_fcd7a9f783.zip
Bemeneti mérés tananyaga Epitoipar_275168feb7.zip
Bemeneti mérés tananyaga Elelktronika_f3c32302d9.pdf
Bemeneti mérés tananyaga Kéz -és lábápoló technikus.zip
BEMENETI MÉRÉS TANANYAG_FELNŐTTKÉPZÉS_VILLANYSZERELŐ.docx
Bemeneti mérés epitoipari_tananyagok.zip
BEMENETI MÉRÉS TANANYAGA FELNŐTTKÉPZÉS Hegesztő.pdf
Ideiglenes felvételi rangsor 2024
4060 Felvételi sorrend 4060 hegesztő.pdf
4050 Felvételi sorrend 4050 kőműves.pdf
4030 Felvételi sorrend 4030 gj.mech.pdf
4040 Felvételi sorrend 4040 villanyszerelő.pdf
4020 Felvételi sorrend 4020 erősáramú elektrotechnikus.pdf
4010 Felvételi sorrend 4010 gj.mech.tech (1).pdf
2060 Pincér.pdf
2070 Kereskedelmi értékesítő.pdf
2020 Turisztikai technikus.pdf
2030 Kereskedő és webáruházi technikus.pdf
2010 Vendgtéri szaktechnikus.pdf
2040 Szakács (1).pdf
2050 Cukrász (2).pdf